Silmuviinaa saat kun lisäät 40 %
alkoholiin pihlajansilmuja. Ne eivät saisi olla auenneita. Anna liota 1-2 viikkoa maun mukaan. Halutessasi voit lisätä myös vähän sokeria jolloin saat likööriä.
|
Vuohenputkipesto sopii hyvin levitteiksi, perunan ja pastan kanssa. Resepti: 1 l Vuohenputkea 1 dl parmesan juustoa 1dl pinjansiemeniä 1 dl oliiviöljyä 1/2 sitruunan mehu mustapippuria 1. Soseuta kaikki ainekset keskenään |
Lämpimiä juomia voi hauduttaa aamiaiseksi, tauolla sekä myös iltapalaksi, sillä ainakin jotain näistä on melkeimpä aina saatavilla. Mustikanlehdet,
mesimarja, maitohorsma, pihlaja, vadelma, apila, kanerva, mansikka,
kuusenkerkkä sopivat erittäin hyvin. Itse tykkään laittaa teelusikallisen hunajaa joukkoon.
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti